Med en bakgrund som civilekonom och med studier på Handelshögskolan är han kanske ändå mest känd för att han har valt en annan väg. I allt han tar sig an är det hela tiden den starka entreprenörsandan som driver honom framåt. Kristian Luuk är inte bara känd som programledare för ett flertal av de ledande underhållningsprogrammen inom television, han är även en flitigt engagerad inspirationsföreläsare.

Utöver att Kristian Luuk kommer att inspirera med sin föreläsning har också världsäventyraren Fredrik Sträng valt att kliva ombord på skutan för att dela med sig av sin entreprenörsanda.
Den 10:e november lättar vi ankar för GalaxyMeeting på SILJA Galaxy. Välkommen till en modern mötesplats för näringsliv, föreningsliv och offentlig sektor. Här skapas förutsättningar för nya affärsmässiga relationer och att bli inspirerad av några av Sveriges ledande entreprenörer.

http://www.galaxymeeting.se kan ni även ladda ner presentations-broschyr med mer information om såväl innehåll som idén bakom GalaxyMeeting.

För mer information, kontakta Jeanette Nilsson, projektledare GalaxyMeeting, på telefon 0707-58 50 54
http://www.galaxymeeting.se