- Teknikparken är en bra mötesplats för ledare och företag och WilhelminaAkademien har ett stort kontaktnät med ledare från runt om i regionen. Vi är glada att så många tog chansen att lyssna på de här inspirerande kvinnliga ledarna och förebilderna, säger Maria Lindén från WilhelminaAkademien.

Huvudföreläsare var Ebba Lindsö, ledare, journalist och politiker samt aktuell med ny bok, som talade under rubriken ”Livet, makten och konsten att våga vara sig själv”. Lena Lagestam, Key Account Director, BNG Communication PR, talade under rubriken ”Ditt personliga varumärke”, och Anna-Sofia Wallström, VD, Gefle Chocolaterie, om ”Mod, passion och inspiration”. ”Att vara klubbdirektör och kvinna i en allsvensk fotbollsklubb” var rubriken för Eva von Schéele Frids, klubbdirektör, Gefle IF Fotboll, föreläsning.
Moderator var Ola Berggren, personalchef inom Winn Hotel Group, coach, föreläsare och författare som gav följande visdomsord på vägen:
- Ju mer du ger, ju mer får du tillbaka.

Lena Lagestam tog exempel på varumärken som hon arbetar med att stärka och hennes budskap var: - Jobba med ditt varumärke och våga vara den du är.