Koneo är en av Sveriges ledande leverantörer av IT-lösningar och finns på ett 40-tal orter i landet. Sedan hösten 2013 är det nya ägare på Gävlekontoret och affärsområdet Gästrikland. Det är ett samspelt radarpar i form av Per Åkerlind och Niclas Wahlgren som tar sig an uppdraget att bistå regionens företag med i IT-lösningar och dokumenthantering.

– Tack vare medlemskap i affärsnätverket effect Plus+ så får vi ytterligare möjlighet att synas och träffa ortens företagare. Koneo i Gävle har en lång historia som IT-leverantör på orten, och många företag känner igen Koneo sedan tidigare. I och med att vi kommer in som nya ägare av Koneo så har sortiment och utbud ökat markant. Att få möjlighet att nätverka och träffa många andra företagare i regionen känns jättespännande, och vi får en möjlighet att presentera oss och vårt utbud för marknaden.
Jag har under en längre tid följt effect plus+ nätverket från sidan, men inte som medlem, och jag känner väl till de aktiviteter och träffar som arrangeras. Jag är imponerad över det gemensamma engagemang som finns inom nätverket och den starka drivkraft som råder hos företagen. Det ska bli fantastiskt kul att kunna delta och bidra till nätverket, säger Per Åkerlind, platschef på Koneo Gävle.

Kontakt:
per.akerlind@koneo.se
026 – 60 04 90
0701 – 91 12 71


Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se