Det finns en man, uppvuxen på Hawaii, som påverkat mig och hundratusentals människor världen över. Han heter Robert Kiyosaki. Hans första bok Rich Dad Poor Dad har sålt miljoner exemplar.
Den handlar om hans uppväxt och de tankesätt han kom att lära sig, dels från sin egen far och dels från sin kompis pappa. Robert Kiyosakis egen far var högt ansedd lärare och dog utfattig. Kompisens pappa var entreprenör och tjänade miljoner genom att ta helt andra beslut. Bägge filosofierna tog Robert med sig i vuxenlivet och gjorde honom framgångsrik. Tillsammans med sin hustru Kim Kiyosaki lär de ut teknikerna.

Lärjungar världen över läser nu hans böcker och ger en helt ny bild av världen och hur du ska tänka för att bli förmögen. Spelet CashFlow är ett utbildningsspel två nivåer ovanför Monopol. Där tränar du dig att släppa gränserna och lär dig tänka som de rika.

Det finns klubbar runt om i Sverige som anordnar träffar och CashFlow-kvällar för att invigas i det annorlunda tänket. Det är inget nytt, egentligen. Väldigt få känner till den här världen.
Du gör samma sak hela tiden och förväntar dig nya resultat. Det är definitionen för idioti, enligt Einstein. Dags att göra andra saker.

Är du en Robert Kiyosaki älskare? Då har du lärt dig filosofin och läst teorin. Du kanske har spelat CashFlow 101 och CashFlow202. Gör du det i verkligheten det du har lärt dig? Har du kommit till skott eller siktar du bara? Förbereder du dig att bli förberedd?

Det finns en nivå till. CashFlow303. Det är inget spel. Det är livets hårda skola och en utbildning till för att rasera dina vanor och bygga upp nya. Du får framledes också möjligheter presenterade att investera och GÖRA det som Kiyosaki pratar om. Det är GÖRA som måste till.

Skicka ett mejl till larsnlundin@gmail.com eller sök upp mig på facebook så berättar jag kanske mer. Om du har vad som krävs.