Vad tycker du är viktigast att tänka på när man inreder sitt hem?
– Vem är jag, vad vill jag visa, vilken stil har jag? Färgsättningen, skall den fasta inredningen få ta plats med färg eller skall jag låta detaljerna lyfta intrycket med färg utav mitt hem och låta övrig inredning få finna sig i en neutralare ton? Belysningen, finns tillräckligt med belysning, har jag rätt belysning på rätt plats? Allmänbelysning, arbetsbelysning, punktbelysning och belysning som ger den där mysiga stämningen i hemmet.

Vilken är den populäraste trenden/tjänsten/varan hos er den här hösten?
– Idag är det ljusa nyanserna som håller sig starkast med kontraster utav det mörka. T.ex i köket med vita släta luckor, mörk bänkskiva och stänkskydd som följer bänkskivans nyans. Sedan sätts färklickarna i form utav gardiner, mattor och kringutrustning som typ kaffebryggare, vattenkokare, äggklockor m.m.

Vilket är ditt bästa inredningstips?
– Ett bra tips för att komma igång och visualisera sina drömmar och tankar är att skapa ett moodboard, helt enkelt klippa och klistra. Kan ju även vara ett kul sätt för hela familjen att samlas och umgås. Titta i tidningar efter bilder man känner säger nåt, kan vara en möbel en färg en natur bild, ja vad som helst. När man skapat detta moodboard är det lättare att se vilka nyanser, stilar och detaljer man verkligen vill få fram i sitt hem och på så sätt kunna inreda hemmet med den känsla och stil som man annars kanske bara har i huvudet men inte riktigt kan få fram det i inredningen..


– Vi på AB Karl Hedin har ett brett urval utav interiörer med leverantörer som Marbodal, Svedbergs, Macro och Lumi m.fl. Vi jobbar ständigt med kundens behov, önskemål och drömmar i fokus, hjälper kunden med layoutritningar och letar lösningar som är praktiskt genomförbara och passar kundens hem. Vi besöker kunden i deras hem för att mäta upp tex ett kök, badrum eller garderobslösningar, och få möjlighet att möta kunden på deras hemmaplan, där dom känner sig trygga och därigenom lättare kunna ge uttryck och förklara vad dom vill med sin renovering/nyproduktion. Allt efter kundens önskemål.

Har du som läsare några tips och råd eller nyheter från er verksamhet så publicera dem gärna direkt på http://www.gestrikemagasinet.se
eller på nyhetstjänsten http://www.svenskpress.se