Varhuschefen Mikael Kyrk är nöjd med resultatet, som är över förväntan. Mikael är från Skara, hemvist för familjeföretaget Jula, men han bor i Gävle sedan tre år.
- Jag känner många som jobbar på Jula i Skara så det var självklart för mig att söka jobbet, säger Mikael Kyrk. Introduktionen var proffsig och personalen fick en bra introduktion dels på huvudkontoret och dels på praktik på andra varuhus i Sverige.
Mikael Kyrk tycker att Hemlingby Köpcentrum är ett fantastiskt område och han hoppas att det skall fortsätta att utvecklas.
- Vi är flera konkurrenter i området och det är bra för kunderna som har mycket att välja på, säger Mikael. Vi hjälps åt att dra folk till Hemlingby!
Ett brett sortiment med allt från trädgårdsartiklar och campingutrustning till hushållsartiklar och arbetskläder gör att Jula har kunder i alla åldrar. Varuhuset har både privatkunder och företagskunder.
- Det är en familjär anda som genomsyrar hela företaget vilket jag känner att både kunder och personalen trivs med, avslutar Mikael Kyrk.
Det blir spännande att se hur utvecklingen blir i Hemlingby Köpcentrum!