– Det är extra skoj att få genomföra utbildningen här på hemmaplan. Det är tredje året i rad som jag håller den i Gävle och jag är stolt över att ha fått bidra till åtskilliga försäljningsframgångar både här och runt om i landet.

Vad är det för skillnad på den här utbildningen mot för andra?
Den största skillnaden tror jag ligger i uppföljningsuppgifterna. Varje deltagare ges uppgifter varje vecka i 10 veckor efter de 2 utbildningsdagarna. Alla har väl gått en utbildning för att sedan direkt återgå till gamla vanor? Här ökar vi chansen till resultatförbättringar och jag lämnar dessutom en oslagbar resultatgaranti.

Som innebär?
Inga resultat = pengarna tillbaka efter fullföljt program. Världens enklaste!

Något mer som är speciellt med den här utbildningen?
Nja, jag har ju inte uppfunnit hjulet men jag får ofta höra att jag har en bra förmåga att inspirera och lyfta människor till att skapa nya resultat. Sedan har jag ju hållit på med försäljning och företagande sedan gymnasietiden så jag har ju en del erfarenheter att dela med mig av.

Vad säger kursdeltagarna?
Ja, det är ju det roligaste – att få ta del av deltagarnas egna upplevelser och nya resultat. När en erfaren företagare som arbetat med försäljning längre än jag säger att det här är den bästa utbildning han har deltagit i blir jag både stolt, glad och varm i hjärtat.

Några mer konkreta exempel?
Jag hade bland annat en deltagare i Göteborg som var så laddad att han ringde ett par samtal på lunchen dag 2 och tillämpade några av mina tips för att sedan komma in och berätta att kursen redan var betald tack vare dessa samtal! Det kallar jag pay-off!
En annan händelse kommer från Småland där en deltagare som varit säljare i 16 år konkret tillämpade några av mina råd och fick sin kund att både bestämma sig snabbare och för en 6 ggr större affär än vad kunden från början tänkt sig.

Vem passar utbildningen bäst för?
Ja, egentligen alla som arbetar med affärer och kundkontakt i någon form; säljare, säljchefer, kundansvariga, företagare, konsulter, mäklare etc.

Lycka till!
Tack.

För mer information se: http://www.jdu.se