Java Coffeeshop är en typisk ”refuge” som fransmännen utrycker det. Ett ställe dit man går för att få ett avbrott i det man håller på med – Tänk, så skönt att kunna koppla av en stund och vara sig själv! Eller, varför inte, att också kunna umgås med sina vänner på ett otvunget sätt.

Vilket på intet sätt förtar, att här också kan odlas bekantskaper, göras affärer, planeras aktiviteter.

Hit kommer också celebriteter såsom popikonenTom Jones, när han var i sta'n. Idrottsstjärnor, från årets Svenska Friidrottsmästerskap här i Gävle, hittade också hit för att njuta av gott kaffe och god mat.

Vän av ordning måste då ställa sig frågan: Och hur har det blivit på detta viset?

En sådan analys vore kanske något, för Högskolans forskare inom samhällsvetenskaperna, att bita i?
Några funderingar kan väl ändå vara motiverade från en stammis och observatör:

Läget har säkert stor betydelse för ett sådant inneställe – Strategisk placering mitt emellan High Profile Köphuset Nian och specialisternas Flanör!

Lokalens inredning och miljö, med sköna sittplatser och dämpad belysning känns inbjudande för den, som vill sitta ned en stund och bara finnas! Ett positivt välkomnande från personalen är viktigt också för mig!

Kombinera detta med en bra service och god mat till hyfsade priser, så har du Java i ett nötskal – Innestället, som ligger i topp år efter år!

Personen Jashar, som byggt upp och ÄR Java Coffee Shop, kan inte heller underskattas i detta sammanhang!

- Java är idag den naturliga träffpunkten vid Stortorget - för gävleborna och de tillresta - och nu med vår helt nya interiör, blir vi ännu mera attraktiva med snygg design och ombonade mysiga miljöer! förklarar Jashar.

- Allt är hemlagat - från pajer, bakelser till tårtor och mycket annat! (Utom brödet som kommer från Bodins) - Så här startar jobbet tidigt på morgonen!

- Hjärtligt välkomna till oss oavsett tid på dagen. Här finns alltid något gott att välja på! avslutar Jashar på Java Coffee Shop.

Besök gärna, eller hör av dig till, Jashar och hans team vid Stortorget.
Här finns alltid något extra!
Och håll utkik efter kupongerna till Java´s januarierbjudande!

Java Coffee Shop
Nygatan 17, 803 20 Gävle
026-10 33 00, 070-2322222
jashar.rad@gmail.com
http://www.coffeeshopjava.se

Kanonerbjudanden kan också ses på:
http://www.maxideal.se
Sökord: Java, Coffee Shop.