Järnia Hemlingby är stort på insidan, man luras lite av entrésidan att tro något annat. Järnia har ”fyra ben” som där man anser sig vara särskilt starka:
● Trädgård med allt från gräsfrön till traktorer med kända varumärken som Fiskars, Stiga, Kärcher, Black & Decker, Bosch, Weber mm. Myggbekämpning är också ett stort produktområde på Järnia i Hemlingby.
● Färg med kända varumärken som Demidekk och Jotun i spetsen, med det mesta för både inomhus och utomhus, båtfärger mm.
● Verktyg och maskiner från bland annat Bosch, Baccho, Ironside, Black & Deckker mm. Skruv och bult är också en stor produkt som även säljs i lösvikt!
● Kök och hushåll innehåller det mesta inom köksredskap och köksmaskiner samt tillbehör som bestick mm. Man är särskilt stolt över sitt sortiment av Demeyere stekpannor och kokkärl, som har 30 års garanti för privatpersoner och som kan användas på alla typer av spisar, även induktion!
– Det som inte finns på lager tar vi hem med kort varsel, säger Daniel Källström. Och vi arbetar med kvalitetsprodukter med marknadsmässiga priser!
Målsättningen är att alla kunder skall känna sig varmt välkommen. Man satsar också på en hög servicegrad, ett bra konkurrensmedel på en knallhet marknad!
– Vi ser fram mot att det kommer fler seriösa aktörer till Hemlingby, det ger även oss fler kunder, avslutar Daniel.