Under fredagslunchen gästades Industriprofil av Brynäs IF i form av Jesper Ollas och Sebastian Wännström som utmanade besökarna på hockeyspel. Svenska mästarna visade sig vara ena riktiga hejare även utan is så de flesta besökare fick se sig slagna. IP utmanade dock i en dubbelmatch med Roland Hjelte och nyförvärvet Mathias Woxlin, förre GIF-spelaren, vid sin sida. Där blev det en lång och hård match som slutade oavgjort på fulltid.

– Det har fantasiskt härliga dagar att möta så många vänner och samarbetspartners genom åren sammanfattade Roland Hjelte. Kollegan och Fru Laila understök detta och berättade att mer än 300 hamburgare hade serverat under luncherna.
– Vi har ett stort antal trogna kunder sedan uppstarten för 20 år sedan men vi har även vunnit ett otal nya under årens lopp. Vi ville därför fira vår födelsedag med att bjuda alla på något extra så det här känns väldigt lyckat!

Representanter från några av de största leverantörerna fanns på plats under dagarna och besökarna kunde även prova på en fotscanner för att se vilken typ av fötter de har för att hitta bästa tänkbara arbetsskor för just sina fötter.

Roland och Laila Hjelte tog 1993 över ett litet företag som sålde arbetskläder och screentryckte på textil. Sedan dess har Industriprofil vuxit och har tillsammans med kollegan Tony Sandmark nu 12 anställda och verksamheten har växt från en knapp tredjedel av den nuvarande fastigheten på Förrådsgatan på Näringen till att idag ha tagit över hela som rymmer butik, utställning, tryckeri, kontors- och lagerlokaler.

För mer information se: http://www.industriprofil.net