Var och en av er kan avgöra framtiden för miljoner människor. Ett enda beslut och det kan hjälpa fru Jansson klara sina betalningar och herr Karlsson att slippa äta medicin. Ett JA för dig och du påverkar flera. Där är kraften i nätverkande.
De flesta känner till nätverk, ofta i form av flera datorer kopplade mot en server. Nätverk började långt innan datorernas uppkomst. Det har sin begynnelse när isen drog sig undan Sverige och folk började vandra in för nya jaktmarker och bosättningar. Dessa människor var fiskare och jägare. Långa tider var de med familjen och hade ett stort socialt nätverk. Jakten och samlandet av byten och förnödenheter skedde i grupp där de samarbetade.
Människan är ett flockdjur och har genom årtusenden samarbetat för att genomföra stora projekt.

Det sägs att ensam är stark. Utan nätverk skulle den ensamme förintas.
Ta de rika, till exempel. En felaktig uppfattning är att den som är rik har klarat av det hela själv. Tvärtom! De rika förstår att använda andras tid och pengar för egen vinning. Nätverket finns även där.
Business kan byggas i olika konstellationer. Den klassiska är den pyramidformade där VD sitter högst upp, sedan kommer mellancheferna och längst ner personal som utför tjänst eller tillverkning.
Sedan finns det förstås en ägare som aldrig syns i den hierarkin.

Ett annat sätt att bygga business är att jobba med direktförsäljning. Där är du ägare och VD. Du hittar andra likasinnade som vill göra likadant. De blir ägare och VD för sin business och ni jobbar ihop för att sporra varandra till nya resultat. Ni hittar fler och fler. Ni får ersättning och procent på deras försäljning för att ni utbildar och leder de nya personerna i verksamheten. Din nya person i ditt nätverk kanske gör bättre resultat och når högre än dig. Bra! Sök alltid efter personer bättre än dig.

I den senare varianten tar du besluten. Du bestämmer arbetstid, raster, semester och vilka du vill jobba med. Alla tillåts klättra upp till toppen. Du kan till och med jobba hemifrån eller var helst du vill. Du utnyttjar något som heter hävstång, kraften av andra människor och system. Internet är ett system som jobbar för dig dygnet runt. Mer om det på http://www.larsnyqvistlundin.se