För att öka effektiviteten flyttar Hörmann till nya lokaler som är bättre anpassade för den nuvarande verksamheten. Det blir ingen lång flytt, bara till andra sidan staketet till Smurfit Kappas gamla lokaler på Vändkretsen 55.
En viktig del av den här satsningen är att Hörmann anställt Markus Berglund som ansvarig för försäljningen. Gävlekontoret ansvarar geografiskt förGästrikland och norra Uppland (norr om Uppsala) och Södra Norrland (till Sundsvall). Markus har tidigare jobbat som servicetekniker på företaget och kommer nu tillbaka från Alstom, där han jobbat kombinerat säljare och servicetekniker.
- Det här jobbet är helt inriktat på försäljning och jag tror att min bakgrund som servicetekniker skall hjälpa mig i ambitionen att ge kunderna den absolut bästa portlösningen för dem, säger Markus Berglund. När det gäller service ställer vi upp och jobbar med alla fabrikat, antingen med årsavtal eller med enstaka utryckningar.
Det är bara att önska Markus lycka till!
Hörmann är ett familjeägt företag som är ett av de ledande i portbranschen kompletterat med produkter för lastningsteknik som lastbryggor, porttätningar, portsystem - allt från en och samma tillverkare.
Mer info på http://www.hoermann.se