Det är hög tid att anmäla sig för de som är vill vara med och ställa ut! Sandra, hur ligger ni till i planeringen inför Bomässan i februari?
- Planeringen ligger bra till när det gäller införsäljningen av platser för utställare. En bra grund och en bra blandning bland de utställare som redan är anmälda. Många av utställarna 2013 kommer tillbaka och flera av dem bokade plats redan då!
Vilket extra dragplåster kommer 2014?
- Självklart skall vi ha ett starkt dragplåster även 2014, men vi har inte förhandlat klart än.
Är det någon skillnad i upplägget och hur är det tänkt?
- Vi har vårt koncept och fortsätter med det. En bra blandning mellan alla branscher inom bygg, boende, trädgård och interiör. Det vi har förändrat inför 2014 års mässa är att restaurang, mat och hantverk har flyttat in till hall B. Scenen och vår informationsmonter är kvar i hall A. I år siktar vi mot att göra mässan i Gävle ännu större än tidigare. Vi har också lite andra saker på gång men de är bara i planeringsfasen än så länge, men vi hoppas vara klart med det kanske redan i slutet av november.
Vad skall den som funderar på att vara med göra?
- De som är intresserade av att delta kan kontakta mig på 036-19 96 93 eller sandra@compassfairs.se
Mer info: http://www.compassfairs.se

Restaurang och mat samordnas av Peter Ågren, som driver smakbutiken Gävligt Gott på N Rådmansgatan 8 i Gävle.
Peter, hur många gånger har du varit med?
- Vi har varit med tre gånger tidigare på Bomässan och skött om matdelen och serveringen.
Vad är det som är bäst med Bomässan för er?
- Bomässan ger oss direktkontakter med massor av deltagande företagare från vår region. Sedan är det självklart ett gyllene tillfälle att få människor intresserade av Gävligt Gott och vårt koncept samt avnjuta några av våra lokala delikatesser, antingen en enklare fika eller en hel måltid.
Är det några nyheter planerade för Bomässan 2014?
- Nyheter för året är att vi kommer dela upp oss i två försäljningsställen för att bättre hinna med att serva fler kunder, samt tydligaregöra de enkla och snabba rätterna mot kontrasterna med våra måltidsupplevelser.
Vilket råd skulle du ge den som funderar på att vara med i ”matdelen”?
- Det är viktigt att ha ett tydligt koncept, att satsa smalt för att väcka ett intresse hos många kunder på kort tid. Bjud gärna bjuda på lite show så att fler blir nyfikna och stannar till. Slutligen, för att knyta ihop säcken, se till att du kan ge dina kontaktuppgifter i handen på kunden, visitkort eller kanske i form av ett smakprov eller produkt som skall ge återbesök till er för kommande affärer!
Mer info: http://gavligtgott.se
Bra Fönster levererar och monterar måttanpassade fönster och dörrar mm till alla typer av byggnader. Vi frågade Elisabeth Skoog hur många gånger de har varit med.
- Det blir femte gången som vi är med på Bomässan.
Vad är det som är bäst med Bomässan för er?
- Viktigast är kontakterna med kunder som är ute och letar sådan som våra produkter eftersom det ofta är aktuellt att byta fönster. Det är också viktigt för oss att kunna visa upp våra fönster eftersom kompositfönster med PVC-profiler är relativt nya på den svenska marknaden men stort ute i Europa.
Har ni några nyheter att presentera på Bomässan 2014?
- Vi kommer att kunna visa upp ny typ av balkongräcken med stomme av aluminium och med front av härdat glas i olika kulörer och i utförande enligt kundens önskemål.
Vilket råd skulle du ge den som funderar på att vara med på Bomässan?
- Var beredd och planera så att du kan ta hand om de prospekts som man får på mässan. Ta fram blanketter för intresseanmälan mm.
Något du vill tillägga?
- Bomässan är riktigt bra för oss!
Mer info: http://www.brafonster.se