– Välkommen ombord för att hämta kunskap och inspiration för att lyfta Gävleregionen, hälsar Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig hos affärsnätverket Effect Plus. Det kommer att blir två dagar full av inspiration, kunskap, kontakter och nöje.

– Man kan lugnt säga att intresset är stort då utvärderingen efter förra årets kryssning blev mycket lyckad. Anmälningarna rullar in i en strid ström och vi har redan fått en grym uppställning utställare i den nya Business Loungen.

Föreläsarna på temat "Vinna eller försvinna (Gävle... ...borg)" är inga mindre än Tommy Jonsson, Brynäs IF, Yngve Bergqvist från Icehotel AB och Jonas Berg från Mackmyra Whisky.

Liksom tidigare så behöver man inte vara medlem för att delta på resan, däremot kan det vara en perfekt introduktion till att se vad man kan få för utbyte av nätverket, menar Nalle, som utlovar en perfekt paketlösning för de som vill ha årets häftigaste kickoff.
Tillsammans blir det effect!

För mer information om kryssningen eller platsbokning se: http://www.effectplus.se

Nyfiken på när det blir av och vill veta mer om Effect Plus? Ring Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se