Ron Salvador är certifierad CashFlow™ tränare. CashFlow™ är ett utbildningsspel som lär dig tänka i nya banor vad gäller pengar. Hur du får inkomster utan att jobba och träning i strategier i det verkliga livet. Ron Salvador är Robert Kiyosakis högra hand, spelets skapare och författare till RichDad PoorDad och en massa andra bästsäljare inom området ekonomi och finansiell utbildning.
Vi var ett tjugotal personer som blev rejält manglade under helgen. Vi blev utmanade, utsatta för våra rädslor och hyllade. Temat var; Om reglerna ändras, kan du? I affärer är det viktigt att identifiera vilka regler som finns, vem som är i mitt team och hur vi kan vinna.
Mycket handlar om energi. Den som har mest energi har överhanden. Ron Salvador pratade mycket om hur nätverksmarknadsföring egentligen fungerar. MLM-Multi Level Marketing, som det också kallas, är ofta missförstådd som pyramidspel och missbrukande av människor. Alla jobbar mer eller mindre i nätverk och kraften i den är till för att lyfta människor. Något som kan vara omöjligt i traditionella företagsstrukturer, där, om du ska nå toppen, måste knuffa ner chefen. Vill han det? Jobbar han för det?
Det finns många dolda värden i MLM som få talar om. Grundbulten är en förändring av beteende. Personen som tittar på affärsmöjligheten ser verktyg för att ändra sitt liv.
På söndagseftermiddagen såg jag att många av deltagarna fått nya insikter. Deras mod hade ökat. Deras strategier var tydligare och nya kontakter var knutna.