Motiveringen löd: ”Att få kontinuitet i en ideellt baserad verksamhet och dessutom med god kvalitet är en utmaning. Vi vill därför lämna ett hedersomnämnande till en förening som visat att det går. Ett mycket bra exempel helt enkelt.”

MIX, Marknadsföreningen i Gävleborg, har sedan många år varit ett forum för människor som arbetar med, eller är intresserade av, marknadsföring. 2009 fick föreningen en nytändning och sedan dess har medlemsantalet stigit rejält samtidigt som verksamheten utökats med fler och bättre aktiviteter. ”-Det som upphör att bli bättre slutar vara bra” säger MIX ordförande Johan Dahl som tog emot utmärkelsen i Stockholm.

Dagen efter utmärkelsen höll MIX sin månatliga fredagsfrukost på Clarion Hotel Winn i Gävle inför en fullbokad salong. Föreläsare var en av landets mest meriterade föredragshållare; Jan Gunnarsson. Av många är Jan känd som den som lyft fram värdskap i otaliga sammanhang runt om i landet och även internationellt. Jan ger sin syn på ”Den välkomnande organisationens ledarskap” i morgondagens föreläsning.

Förutom frukostföreläsningar den sista fredagen varje månad erbjuds utbildningar i samarbete med bl.a. IHM Business School och Berghs School of Communication, nätverkande och bevakning av nyheter och trender i marknadsföringsvärlden. Bland nyheterna framöver kommer MIX att erbjuda After Work, SpeedBusiness, ännu fler inspirerande föreläsare och annorlunda mötesforum.

För mer information se: http://www.mixgavleborg.se

Foto: Jan Fager, Sveriges Marknadsförbunds VD, och Johan Dahl, ordförande i MIX, vid ceremonin på Berns.