– Vi väljer att gå med i effect nu då vi har en paketering och en mötesplats som vi tror kommer att tillföra något till de andra medlemmarna. Det är ett bra nätverk som hjälper till i tänket att samverka i regionen för att göra den starkare säger, Mikael Asp Försäljningschef Göransson Arena.

Göransson Arena är möjligheternas arena! Arenan invigdes 2009 med en publikkapacitet på 12 900 besökare vilket gör den till en av Sveriges största multiarenor. Här kan du genomföra alla evenemang från folkliga bandymatcher till stora fantastiska företagsmöten och konserter!
Vi hjälper dig gärna med projekt- och produktionsledare, sälj, teknik och drift. Allt du behöver för att ta ditt evenemang från start till mål.
Hos oss får du korta beslutsvägar som spar tid och pengar. Vi driver restaurang i egen regi, vi äger en hel del inventarier och vi har goda leverantörskontakter när vi hyr in det vi saknar. Vi har även ett stort kontaktnät när det gäller underhållning och aktiviteter om så önskas.
Vi anordnar en hel del evenemang själva så håll utkik på http://www.goranssonarena.se vad som kommer i framtiden. Ett perfekt tillfälle för er att ta med företaget eller era kunder hit på en trevlig tillställning!

Om effect plus+:
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se