- Jag har en dröm och den drömmen är jag beredd att jobba hårt för, säger Merre. Min dröm är att kunna visa att jag kan infria de förhoppningar som Sören Thyr hade på mig när han hjälpte mig att starta företaget!
Och Glasakuten växer! Idag importerar Merre glas i egen regi och den kommande leveransen innehåller även spegelglas med bilddekorationer.
- Jag skulle kunna sätta upp mitt dekorglas i hela Läkerol Arena och sätta upp spot-lights och skapa en stämning som ingen kunnat drömma om, säger Merre.
Dessutom har han knutit kontakt med en erfaren hantverkare som är duktig på att gravera glas, fönsterglas, spegelglas, vinglas mm.
- Jag har köpt flera tusen glas som man kan få sin egen dekor på, allt från ett till hur många som helst, säger Merre.
Dessutom har Merre hjälpt andra hantverkare att starta företag, Han samarbetar med också med dem.
- Jag samarbetar med andra företag när det behövs snickarjobb, fönsterputs mm och som har anknytning till det jag gör, säger Merre.
Det finns också helt nya affärsidéer som ännu inte kunnat realiseras. Det är mycket som måste klaffa, inte minst att hitta rätt lokal och att ordna finansiering. Under tiden fortsätter Merre att jobba hårt med Sören Thyr som föredöme, en av Gävles främsta entreprenörer i modern tid men tyvärr borta i förtid.
Glasakutens gula bil snurrar vidare i stan, om han inte är i Stockholm eller i Västerås och jobbar...