Ettårsjubileum, hur många Gävlebor har du hjälpt att må bättre?
- Jag har väldigt många nöjda kunder hittills som kommer tillbaka regelbundet, men det är faktiskt ett 20-tal som hört av sig via mail som varit lite extra nöjda. Några av dem har t o m lagt om sin livsstil och börjat träna och göra sånt de aldrig trott de skulle klara av! Det måste nog vara det bästa betyg jag någonsin kan önska mig! En annan kund kallade mig ett geni för att jag "tvingade" henne att lyda mina råd under en månad och lovade pengarna tillbaka om hon inte såg resultat: "det såg hemskt ut efter behandlingen med en massa utbrott, men när det väl lagt sig blev min hy som ny! Så bra hy som jag har nu har jag aldrig någonsin haft förut!"
Vilken är den vanligaste kommentaren efter första behandlingen?
- "Skulle jättegärna ligga kvar i sängen några timmar till", men den bästa kommentaren fick jag häromdagen av en underbar kvinna som inte unnat sig behandlingar förut. Hn kramade mig efter behandlingen och brast i gråt.."..tänk att lilla jag också får bli ompysslad och att även jag kan bli fin!" Det är dessa stunder som verkligen får mig att bli ännu säkrare att jag valt rätt riktning i livet!
Hur ser planerna ut för det kommande året?
- Jag är ju ständigt på språng och blir rastlös av att stå still, så jag ska skriva ett ettårsplan som jag ska bearbeta ordentligt. Mitt mål är att öppna min egen salong inom ett år och så småningom anställa personal så att jag själv kan ägna mig lite mer åt föreläsningar och utbildningar! Jag vet att jag skulle bli en toppenchef och strävar hårt för att nå mina mål! Jag har dessutom blivit vald till kvinnlig ambassadör av Tillväxtverket, så det blir en del föreläsningar om kvinnligt företagande och hur det är att starta eget. Och förhoppningsvis kan jag inspirera flera yngre till att våga ta steget och starta eget!
Hur är det att vara företagare?
- Det är helt underbart! Har inte ångrat en sekund sen jag öppnade 3 maj 2010 (på min födelsedag!). Jag har kämpat hårt för att skapa mig ett bra och starkt varumärke. Det är en bit kvar, men jag är på god väg! Det bästa med att ha mitt egna företag är att allt jag gör påverkar företaget och därmed mig som person så jag har ingen annan att skylla på än mig själv. Därför försöker jag att vara den bästa hudterapeut och företagare jag kan, och hittills har jag bara fått väldigt positiva reaktioner av jättenöjda kunder som märker att jag bryr mig det lilla extra! Jag tar alla mina egna beslut, på gott och ont, och kan äntligen sköta mitt jobb och mina kunder på mitt sätt och det har gett bra resultat! Sen är det inte helt fel att kunna bestämma mina egna tider, jobba sena kvällar och helger, eller ta sovmorgon om jag vill, och kunna utvecklas på mina villkor. Jag beslutade mig på två veckor att starta eget, säga upp mig, fixa lokal och boende i Gävle och sälja lägenheten i Upplands Väsby! Allt gick så fort... och idag kan jag inte tänka mig något annat! Att starta Gefle Skin Care är ett av de bästa beslut jag någonsin tagit i mitt liv! Näst efter att säga "JA" till min man förståss!
Gefle Skin Care erbjuder professionell och specialinriktad hudvård och kroppsvård samt permanent hårborttagning med diatermi. Hudvårdsbehandlingarna utförs med Dermalogica som ger individuellt anpassade program och bra resultat. I behandlingarna ingår även Dermalogica's unika FaceMapping, där man får en djupgående hudanalys! Som enda salong i Gästrikland erbjuder Gefle Skin Care även hud- och kroppsvård med NBE 500 - effektiva och resultatinriktade behandlingar utan injektioner, utan ingrepp och helt smärtfritt. Gefle Skin Care erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer, oavsett om det gäller frågor om hud eller om man vill veta mer om NBE-behandlingar.