Lokalerna är ombyggda och utrustningen har flyttat med från Brynäs samt kompletterats med nya apparater, bland annat ett nytt stekbord. Det nya köket är mycket större vilket bäst illustreras med att det nya diskrummet är lika stort som det gamla köket! Hyresvärden Gavlegårdarna är också nöjda med den här lösningen eftersom de tidigare restaurangerna stört hyresgästerna.
Förutom catering och gourmetkvällar utökar Gefle Gourmetservice med salong för slutna sällskap, konferensrum samt butik med försäljning av färdiglagad mat för avhämtning.
Gourmetkvällarna får ett separat kök så att man frigör leveransköket. På gourmetkvällarna lagar gästerna sin mat själva, indelade i olika lag för olika rätter. Sen avslutar man med att äta maten kompletterat med ett bra vin eller bordsvatten. Gourmetkvällarna fungerar som teambuilding och har blivit populära för kundträffar, kamratgäng, svensexor och möhippor mm.
Salongen kan användas för bröllopsmiddagar, minnesstunder, i samband med namngivning etc. eller i samband med konferenser. Det kan också bli överraskningar i samband med Alla Hjärtans Dag eller andra högtider.
I butiken skall man kunna köpa allt från en enkel lunchlåda till en trerätters middag för avhämtning. Man planerar också att ha egentillverkade komplement som olika såser, dressing mm och kanske också en del redskap mm.
Butiken beräknas vara klar för öppnande månadsskiftet april/maj. Konferensrum och salong blir klara för invigning efter semestern.
Anders och Jonas är nöjda med de nya lokalerna där cateringverksamheten även i fortsättningen kommer att vara hjärtat i verksamheten. Så det går bra att även i fortsättningen hyra en kock till festen i hemmet eller på företaget Kocken är dessutom avdragsgill som hushållsnära tjänst!
Företagsbladet önskar Anders och Jonas lycka till i de nya lokalerna!