I helgen hade Xtravaganza konvent med alla sina franchisetagare och samarbetspartners på Clarion Hotel Sign i Stockholm och då delades en rad utmärkelser ut för utomordentliga prestationer under året.

Gävle Viktcenter blev utnämnd till Årets etablering Viktcenter.

– Jätteroligt att vi fått denna utmärkelse. Det är ett bevis på att vi gör ett bra jobb, har god kundtillströmning och duktiga hälsokonsulter säger Elisabeth Andersson, ägare och VD xtravaganza viktcenter Gävle.

Motivering:
”Mycket humor och skratt i det coachande förhållningssättet är signum på detta nya, fräscha viktcenter. Delaktighet och ansvar för kundservicen bara finns där helt naturligt liksom målmedvetet, ledarskap och full fokus på budget och marknadsföring. Certifikatet satt som en smäck direkt!”

Xtravaganza är ett viktminskningsföretag som hjälper människor att nå och behålla sin idealvikt. Xtravaganza startades år 2002 och är i dag en av de ledande aktörerna inom viktminskning i Sverige. Fram till i dag har över 150 000 personer fått hjälp till ett sundare liv genom att följa Xtravaganzas program.

http://www.xtravaganza.se