Affärstidningen Internet World* ger årligen ut en sammanställning av de snabbast växande e-handelsföretag i Sverige. För årets lista har man dock missat att ta med en av de snabbast växande e-handelsföretagen i Sverige - det Gävle-baserade SäkerhetsVaruhuset TryggSaker.se.**

SäkerhetsVaruhuset TryggSaker.se kvalificerar sig med en tillväxt på 92% för en 15:e plats på listan över Sveriges 20 snabbast växande e-handelsföretag och gör därmed företag som Tretti.se och Katshing sällskap.

- Detta är naturligtvis fantastiskt roligt och även om Internet World faktiskt har missat att ta med oss så är vi naturligtvis mycket glada över att kvalificera oss för en plats på listan säger Joachim Sköld, VD för SäkerhetsVaruhuset TryggSaker.se.

SäkerhetsVaruhuset TryggSaker.se säljer kvalitetsprodukter inom säkerhets- och trygghetsområden som första hjälpen, brandskydd, personskydd och stöldskydd med både privatpersoner och företag som kunder.

TryggSaker.se är idag t.ex. en av de största återförsäljarna av vapenskåp i Sverige. TryggSaker.se startades 2005.

- Vår strategi är att pressa priserna för både företag och privatpersoner på kvalitetsprodukter inom säkerhets- och trygghetsområdet (som t.ex. första hjälpen och brandskydd). Vi ger företag tillgång till den prisrevolution som privatpersoner har kunnat uppleva de senaste 10 åren och på samma gång ger vi privatpersoner tillgång till all den kunskap som de annars inte får när de t.ex. skall köpa en brandvarnare, säger Joachim Sköld.


Kontakt:
Joachim Sköld, VD, tel: 0709-771812 alt 026-650056, e-post: joachim@TryggSaker.se
Se även: http://www.TryggSaker.se
TryggSaker.se har sitt kontor på på S.Kungsgatan 59 i Gävle


*Affärstidningen Internet World sammanställer årligen en lista med de 20 snabbast växande e-handelsföretagen i Sverige. Företagen på listan måste vara aktiebolag och ha publicerat minst ett årsbokslut.

**SäkerhetsVaruhuset TryggSaker.se drivs av RS Teknik Försäljnings AB, Gävle.