De båda verksamheterna kompletterar varandra väldigt väl.
– Genom samgåendet får vi en bredare produktpalett och kan erbjuda våra kunder en helhetslösning. Vi kan göra både stort och smått själva nu, säger Leif Jansson, VD Gävle Offset.
Martin Hedberg, Fotografen i Gävle håller med.
– Vi har redan samarbetat under lång tid och steget om en sammanslagning var inte så långt, det kändes helt naturligt, berättar Martin.
– Vi får god nytta av varandras kompetenser, vi blir större och får fler arbetskamrater, säger han.

Man genomför just nu ett stort investeringsprogram i digitaltryckeriet, både med nya pressar samt utrustning för efterbearbetning av digitaltrycket.
– Vi vill vara med och fightas med de stora aktörerna i regionen inom digitaltryck, berättar Joel Wallman, säljare på Gävle Offset.
– Med våra nya pressar utökar vi vår kapacitet väsentligt, både avseende kvalitet och kvantitet, snabbhet och ekonomi, berättar han.

Barbro Holmberg, van invigningstalare inledde med saxen i högsta hugg.
– Är det något jag är bra på så är det det här, sa hon.
– Man kan tycka att det inte betyder något men varje gång man klipper ett band signalerar det utveckling, något nytt som händer, ett steg framåt och det tycker jag är viktigt, sa Holmberg och klippte det blågula bandet mellan Martin Hedberg och Leif Jansson.

Ett pärlband av gäster, inte minst med anknytning till den grafiska branschen, besökte lokalerna och gratulerade.
Heldagen avslutades sedan med middagsbuffé, musik och mingel under gemytliga former i de egna lokalerna och ett stort partytält till långt in på kvällen.