De bestämde sig då för att ordna en riktigt rejäl firmafest, där både små och mellanstora företag kan ha kul tillsammans. Arrangemanget går av stapeln den 24 oktober i anrika Folkparken (tidigare Estraden) som under ny ledning upplever en renässans.
- Bemötandet från Folkparkens sida har varit helt fantastiskt. Deras sakkunskap och personal kommer verkligen att bidra till att det här skall bli en minnesvärd kväll för alla inblandade.
De som vill kan även boka in "micro"-konferenser tidigare på dagen då man under lättsamma former kan träffas och gå igenom arbete eller bara umgås.

För underhållningen svarar bl.a kvällens konferencier Camilla Lénström, med en bakgrund på bl.a Wallmans salonger samt Sveriges tyngsta partyband, 60Ton Boogietryck. Köket lovar en väl sammansatt trerättersmiddag. Matplatserna är begränsade även i Folkparkens ändamålsenliga lokaler, så det gäller att boka att boka sina biljetter i god tid.

- För mindre firmor är det ett ganska jobbigt och även kostsamt arrangemang att anordna en stor fest. Här serverar vi en färdig helkväll med god mat, tillhörande drycker och underhållning som borgar för en riktig höjdarkväll, berättar Annika. Det är bara att komma hit och ha kul.
- Men för de som vill synas och profilera sig i sammanhanget finns det ju naturligtvis flera möjligheter, både på scenen och i den minimässa som ordnas i mingelområdet vid entrén, förklarar Eva.
- Tydligen finns det ett uppdämt behov av en sådan här aktivitet då det inte har varit något större problem med att få tag på medarrangörer och sponsorer som vill stötta projektet. Det finns nu alltså en helt ny möjlighet för många företag där var och en ur sitt perspektiv och behov kan träffas, synas och mingla i trevlig miljö och i ett naturligt sammanhang. Blir det lyckat så hoppas vi naturligtvis att detta kan bli en återkommande tradition som lyser upp i höstmörkret.
- Vi tror också att tajmingen är perfekt då det inte sker några egentliga företagsaktiviteter den här tiden på året förutom Brynäs hemmamathcher. Just denna lördag möter Brynäs Linköping i Läkerol Arena. Så vill man göra en riktig heldag så går man på matchen på eftermiddagen och sen är det bara att promenera över till parken och fortsätta festligheterna.

Så nu gäller det för alla att jobba på - så syns vi på Firmafesten!

SvenskPress.se

Bildtext: Legendariska Folkparken är en perfekt mötesplats för de stora festerna. Bilden är från 80-talsfesten i våras.