Den 15-16/10 åkte GalaxyMeeting med en grupp promotionutställare på en inspirations- och planeringsresa med fartyget Galaxy. "Vi vill att alla, både utställare och deltagare ska få ut mesta möjliga av resan i november och erbjuder därför denna möjlighet. Att lära känna förutsättningarna på fartyget ger våra utställare en möjlighet att verkligen hitta rätt med sitt eget budskap" säger Janne Sköld en av arrangörerna.

Vad väntar då GalaxyMeeting deltagarna? Några röster från promotionutställare som var med på resan.

”Jag ser GalaxyMeeting som ett verkligt bra sätt att möta andra företagare. Fartyget erbjuder oss bra utställningsmöjligheter, och vi på Gävle Taxi kommer att presentera vårt Företagskort. Ett erbjudande som underlättar för företagare att nyttja våra tjänster. Jag vill verkligen passa på att uppmana er som inte redan anmält er att inte missa detta tillfälle att skapa värdefulla kontakter!”
S-O Hiller, Gävle Taxi

“GalaxyMeeting erbjuder en RIKTIGT BRA mötesplats! Välplanerad, bra service och en fantastiskt trevlig personal på fartyget. Min upplevelse av Galaxy var otroligt positiv.
I vår monter kommer vi att presentera Gästrike Lärling och erbjuda våra gäster en verklig Aha! Upplevelse. Rekrytera nu – anställ senare! Utbilda nu – anställ senare! Ersättningsrekrytering vid pensionsavgångar? Vi har svaren!
Varför ska man vara med? För att få ett ansikte på de du behöver samarbeta med, skapa ett utvecklande nätverk, stimulerande föredragshållare och möjlighet att knyta personliga kontakter under gemytliga former”
Kjell Helling, Gästrike Lärling

Under resan så var stämningen verkligen hög, det gav en bra försmak av vad som väntar oss alla
i november.
Gå in på http://www.galaxymeeting.se för mer information om den 10-11/11.