"Jag vill utöka mitt nätverk så den avslappnade kvällen med mingel och middag passade mig mycket bra. Jag tycker om att mingla och ser gärna att det blir ännu mer mingel. Konceptet passar mig, jag är väldigt nöjd med resan och följer gärna med igen."
Stefan Svärd, MR.Cap

"Ett bra arrangemang som fokuserade på NÄTVERK och INSPIRATION istället för på olika särintressen. Det här "ägdes" av "de företagsamma" oavsett företag/organisation. Det var neutral mark och vi hade alla utbyte av varandra. Intressanta och personliga föreläsare."
Helena Ribacke, Näringslivschef Gävle Kommun


Fler citat från utvärderingarna:

"Har fått många nya och förnyade kontakter"
"Stämningen på båten Bidrog positivt till nätverkandet"
"Bra iordningsställande av promotionplatserna"
"Föreläsarna var super! Intressanta och medryckande"
"Väldigt bra föreläsare & musiker. Vi har haft jättetrevligt!!"
"Är totalt mycket nöjd med arrangemanget"
"Trevliga och positiva människor skapade en fin anda var man än kom"

Gå in på http://www.galaxymeeting.blogspot.com/ för att se mingelbilder från eventet.

Arrangörerna för GalaxyMeeting är positiva och tackar för all feedback från deltagarna. "Vi har även fått bra och konkret feedback på vad som kan förbättras till kommande år, vilket vi är mycket tacksamma för." Säger Rolf Lysell från Innotiimi, en av de tre arrangörerna.


GalaxyMeeting brinner för mötet mellan människor och organisationer och tror på utveckling genom att erbjuda ett djupt och uppriktigt engagemang.

GalaxyMeeting verkar för att stärka och utveckla den lokala affärsmarknaden genom relationsfrämjande mötesplatser, till fördel för näringsliv, föreningsliv och offentlig sektor.