Ett tusental deltagare från privat och offentlig sektor kommer tillsammans med föreningslivet att kunna mötas under ett intensivt dygn till havs.
Initiativtagarna, som kommer ifrån Siljabutiken, Innotiimi och Taste+, lovar en mötesplats fylld av relationsskapande aktiviteter, föreläsningar och underhållning.

– Vi vill skapa en plattform för goda relationer mellan privata och offentliga aktörer tillsammans med föreningslivet, berättar Petter från Siljabutiken.

Resan kommer att ske på Östersjöns modernaste och största mötesplats - Silja Galaxy som är byggt 2006.

Upptakten med föreläsningar och avstamp kommer att hållas vid Läkerol Arena innan kortegen med bussar fyllda med förväntansfulla deltagare från både Hälsingland och Gästrikland rullar vidare till Siljaterminalen i Stockholm.


– Vi har verkligen fått till ett spännande utbud av föreläsare på GalaxyMeeting. Innovativa och inspirerande personer som bidrar till insikter, lust och engagemang, säger Ingrid Lysell Smålänning, från Innotiimi.

– Vi vill skapa en mötesplats som innehåller det bästa från både tidigare näringslivsarrangemang och den känsla man fick på invigningen av Läkerol Arena eller Eldklotet, säger Janne Sköld, från Taste+

GalaxyMeeting består av flera relationsskapande aktiviteter och den första sker nu på söndag i konserthuset i Gävle med 200 deltagare. Dagen avslutas med allsvensk fotboll på Strömvallen.
Den 25 september är det Galaxy Golf Meeting i Söderhamn som gäller och planerna för ett vårmöte 2009 har redan påbörjats.

För mer information kontakta

Petter Mörck
070-577 47 38
026-660 991
petter.morck@ntgtravelgroup.se

http://www.galaxymeeting.se