Kvällen inleddes med mingel och mässa innan det var dags att slå sig ned vid långborden i den vackert pyntade Rotundan för att ta del av Parkens specialkomponerade grillbuffé samt underhållningen som serverades till middagen.

Camilla Lenström inledde som "galen" kock uppbackad av Olle Lindblom som underhållande konferencier vid sin sida.
De genomförde sedan både egna och ett par gemensamma nummer innan Gävlebandet Diamond 'n' Dirt höjde volymen ytterligare ett snäpp så att gästerna kunde dansa långt in på nattkröken.

- Vi är jättenöjda med antalet gäster i år, verkligen kul att det har ökat rejält från förra året, berättar arrangörerna Annika Wiberg och Eva Dahl från idévent. Våra samarbetspartners och utställarna var också mycket nöjda.
- Kul även med spridningen på företag, både när det gäller branscher och geografiskt. Det var ju till och med Hälsingeföretag som var med och festade. Vi törs nästan lova redan nu att vi kör igen nästa år, 14 oktober ser väl ut att vara ett bra datum för en ännu större after work, hälsar tjejerna!

Ja, varför skall man ordna en helt egen fest när man kan lägga fokus på ha trevligt tillsammans med flera andra små företag som har fest med varandra?

Text: Joe Formgren
Foto: Joanna Formgren