Det vill Företagsbladet också så därför blir det ett specialnummer med Eldklotet som tema. Vill ni synas i detta sammanhang eller i den särskilda programfoldern som kommer att finnas på plats under galan så kontakta er Gestrike Media-representant så snart som möjligt om er medverkan i Företagsbladets aprilnummer så snart som möjligt.

Den 24 april 2010 på Parken (fd Estraden) i Gävle kommer årets företagargala att genomföras. Årets gala kommer att innehålla en utställningsdel, utvecklade mingelmöjligheter samt prisutdelningar och spännande aktiviteter på de två scenerna.
- Vi vill lyfta fram de fantastiska företagare och entreprenörer som finns här i regionen. Samt skapa optimism och framtidstro, och förhoppningsvis inspirera andra till prestationer i världsklass säger Thomas Wanke, Företagarna Gävleborg.

- I rådande lågkonjunktur är det viktigt att lyfta fram verksamma företag som ändå utvecklas och anställer fler säger Östen Johansson, ordförande Företagarna Gävleborg.

Företagarna Gävleborg arrangerar Eldklotet i samarbete med ett flertal företag i regionen och nästan samtliga länets kommuner. Läs mer om detta spännande event i aprilnumret av Företagsbladet. Utkommer den 13 april och manusstopp är fredag den 26 mars.

För mer information om Eldklotet se
http://www.eldklotet.se

För mer information om Företagsbladet se:
http://www.foretagsbladet.se