Ni kan ordna firmafesten själva eller tillsammans med andra företag. I Gävles kanske mest trivsamma lokaler finns utrymmen för både både stora och små sällskap att konferera och att hålla fest.

Konferensrummet Kryptan rymmer upp till åtta deltagare med egen vinbar, Loungen har dubbla soffgrupper, piano och rejäl bar samt att Caféet rymmer upp till 30 personer. Den vackra Riddarsalen på övre plan har plats för upp till 130 sittande matgäster. Där finns en naturlig scen samt musikanläggning och storbildsutrustning.

Loftet med balkong och utsikt över Riddarsalen kan användas som VIP-våning eller loge för gästande artister. Templet kan ta emot fester för upp till 150 personer.

Den gamla och anrika fastigheten är varsamt rustad samtidigt som den fyllts med modernaste teknik och passagesystem. Resultatet är en unik och gemytlig festvåning som uppfyller högt ställda förväntningar.

Alla rum är utrustade med dator och storbildsskärm samt egen ljudanläggning. Även blädderblock och whiteboard när detta önskas. Templet passar således alldeles utmärkt att först hålla en hel- eller halvdagskonferens för att sedan duka upp middag och varför inte avsluta kvällen med en fest.

Templet samarbetar med Gävles främsta catering- och eventföretag och kan tillhandahåller färdiga menyförslag, happenings och underhållning samt personal. Notera dock att ni kan ta med egen mat från er favoritrestauratör och drycken löser ni själva.

Senare under hösten kommer även Källarvalet att öppnas för uthyrning och den mysiga och fullt konferensutrustade avdelningen kommer att lämpa sig utmärkt för sällskap på 15 till 30 personer.

Ni kan hålla er fest alla dagar i veckan, årets alla dagar, vilka tider som helst undantaget 02.00-06.00.

För mer information se: http://www.mediatemplet.se