Vi kommer bland annat att besöka fabriken, titta på installationer och följa Plastic Omniums behållarservice på nära håll. Tillsammans tillbringar vi några dagar med ett späckat program och intressanta upplevelser. Vi kommer även att få en inblick i hur framtidens avfallshantering kan komma att se ut.




______

Fakta:
Plastic Omnium säljer produkter och lösningar för renhållning, sophantering och källsortering främst till kommuner, renhållningsbolag och -entreprenörer, såväl privata som kommunala. Plastic Omnium tillhandahåller även lösningar för Identifiering, Service och Underhåll.

Plastic Omnium AB är ett helägt dotterbolag till franska Plastic Omnium Environment SA, Europaledande företag inom området, och ansvarar för koncernens marknader i Norden (Sverige, Finland, Norge, Danmark och Island). I gruppen ingår sedan oktober 2007 även SULO Umwelttechnic, vilket gör Plastic Omnium till Europas ledande tillverkare av avfallsbehållare i plast med en årlig tillverkningskapacitet på mer än 5 miljoner behållare.

För mer information se:
http://www.plasticomnium.se