- Det här kommer att bli en grym dag med massor av underhållande fotboll och, framförallt, mycket umgänge. Vi hoppas på snygga mål och skön stämning, menar Marco Bäcker från Gefle IF, som samordnar eventet.
Sedan O’Learys slog upp portarna i april har man blivit en populär mötesplats för Gävleborna. Ett välfyllt schema med en mängd olika aktiviteter i veckorna, allt ifrån livemusik till allsvensk fotboll, har gjort att många människor redan hittat hit. Men O’Learys arbetar förutom med sina egna arrangemang även för att arrangera event utanför restaurangen.
– Vi kommer kontinuerligt att arrangera aktiviteter som Gävleborna kommer att ha glädje av. O’Learys Cup är ett perfekt sätt för människor att mötas och ha trevligt på, menar Linda Kellerth på O’Learys.
I O'Learys cup spelar man korta matcher på små planer, med en målvakt och tre utespelare i varje lag. Just för att alla ska kunna medverka, oavsett förkunskaper eller fysisk status. Utanför planen blir det bland annat grillning och en DJ som spelar den rätta sommarmusiken.
O’Learys Cup är främst ett samarbete mellan O’Learys och Gefle IF, men arrangemanget har också ett antal samarbetspartners som bidrar med bland annat en rad fina priser.
– Och det är vi väldigt tacksamma för. Vi hoppas skapa en trevlig tradition som vi kan fortsätta utveckla under de kommande åren, avslutar Marco Bäcker.
För frågor eller mer information:
– Kontakta Marco Bäcker på 070-992 65 55
– Kontakta Linda Kellerth på 076–1042474
Om O’Learys:
O’Learys är en av Sveriges ledande restaurangkedjor, med över 50 restauranger i Sverige, tre i Norge, två i Danmark, två i Spanien, två i Singapore och en i Finland. Sedan 2004 är Scandinavian Service Partner huvudägare till O’Learys, vilket har gett O’Learys möjlighet att expandera både i Sverige som utomlands.