De pengar ni har i era plånböcker är falska. 1971 fattades ett historiskt beslut och pengar upphörde att vara pengar. President Richard Nixon tog bort guldstandarden från den amerikanska dollarn. Guldet i bankvalven, som var kopplade till dollarn, försvann, och dollarn blev en valuta (som är ett italiensk ord som betyder värde). Värdet på hela världens valutor är baserat på ingenting.

Den amerikanska dollarns köpkraft har minskat med 80% sedan dess. Det som händer i USA just nu är intressant och skrämmande. De har någonting som heter US Federal Reserve Bank. Det låter tryggt och statligt. Tyvärr är det allt annat än det. Det är en grupp rika människor som startade bankverksamhet i början på förra seklet. Den amerikanska regeringen tillät stort inflytande i den ekonomiska politiken av dessa herrar. De är varken amerikansk, statlig, bank och har inga som helst resurser.

Idag går tryckpressarna för fullt att trycka nya pengar. USA har stora skulder som köps upp av dessa ”nya” pengar som flödar in i samhället. Vilka trycker dem? Federal Reserve. En illustration: Du har ett glas saft och innehållet minskar. Du fyller på med vatten hela tiden. Vad händer? Saften blir svagare. Detta händer NU! I flera länder.

Vad gör dina pengar?
Vi kallar det pengar fortfarande och vad gör de? Sitter de inlåsta på banken? Är de uppbundna i pensionsförsäkringar på din bank. Visste ni att för att få ut dem i förtid (det går!) ska du vara konkursmässig och STATEN klampar in och beslutar om du ska få ut de pengar du själv lagt undan regelbundet i många år.
Din största tillgång är ditt hus, säger banken. Visst, de säger inte vems. Det är bankens tillgång.
Din största tillgång är DU. Skaffa dig finansiell kunskap för att stå rustad inför den depression som kommer. Fler och fler röster talar för det. Signalerna är tydliga.