– Vi på ESU Hemtjänst har valt att ansöka om medlemskap i effect + för att knyta värdefulla kontakter med andra företag i Gävle med omnejd. Vi kommer att åka med på effect+kryssningen och kommer att finnas i business loungen. Kom och bekanta dig med oss där! säger Eija Urnefelt ansvarig på ESU Hemtjänst

ESU Hemtjänst erbjuder hemtjänst och hemservice anpassad helt och enbart efter kundens önskemål och behov, på det egna språket. Våra kunder är både privata kunder i alla åldrar, som styr helt själv vad som skall göras och när och de kunder som väljer oss till att utföra den hemtjänstservicen de fått biståndsbeviljad genom Gävle kommun.

Vi erbjuder i dagsläget hemservice, vård och omvårdnad förutom på svenska även på finska. Möjlighet finns även att få sin hemservice utförd på arabiska, persiska och somaliska. Även andra språk kan erbjudas efter önskemål.

ESU Hemtjänst registrerades i augusti 2011 och drivs av Eija Urnefelt som till en början arbetade ensam i företaget. Idag, augusti 2013 är vi förutom Eija även 11 anställda. Vi når ut till kunder både i Gävle, Sandviken och Söderhamn.

Med vänlig hälsning
Eija Urnefelt
ESU Hemtjänst
070-735 29 29
eija@esuhemtjanst.se