Estetikkliniken flyttar från den lilla lokalen på Nygatan och utvecklar ett samarbete tillsammans med Linda Dackell och hennes fantastiska personal på Spa Gamla Gefle. Planering och förberedelser är i full gång och den 1 mars flyttar man in och utvecklar ett samarbete med läkare, legitimerade sjuksköterskor och auktoriserade hudterapeuter. Allt finns under samma tak i det som brukar kallas en framtidsbransch.
Estetikkliniken utför estetiska hudbehandlingar med Restylane och Juvederm – en kroppsegen hyaluronsyra som injiceras under huden och minskar linjer och rynkor. Man planerar redan idag en utveckling med fler estetiska behandlingar.
Linda Dackell och Jeanette Svedberg är goda vänner sedan många år och har länge diskuterat den här möjligheten och det känns helt rätt att nu ta steget fullt ut och samarbeta för något båda tror på.
Estetikkliniken jobbar med utfyllnader av rynkor och linjer som människor anser att de känner sig obekväma med. De här behandlingarna måste utföras av medicinskt utbildad personal, det vill säga läkare och sjuksköterskor. Estetikkliniken kommer därför att komplettera hudvården som redan finns hos Spa Gamla Gefle.