Marknadsföreningen MIX är Gävleborgs snabbast växande företagsnätverk. Våra medlemmar är personer i ledande befattningar inom bolag i olika storlekar och branscher. I MIX skapas affärer, nya kontakter och ökad kompetens bland våra medlemmar. Varje år arrangerar MIX 10-15 arrangemang som i regel alltid är fullsatta. Inspirerande välkända föreläsare kombineras med företag från Gävleborg som presenterar sitt företag och sin kompetens.
Sista fredagen i varje månad, förutom under semestertider, anordnar MIX ett frukostmöte på Clarion Hotell Winn i Gävle. Redan strax före 07.00 börjar de första gästerna att anlända för att njuta av en god hotellfrukost, mingla och lyssna på morgonens föreläsning. De senaste frukostmötena har varit fullsatta, så även detta frukostmöte den sista fredagen i januari. Rubriken för morgonens föreläsning är: ”Det är inte magi – det är energi”.
- Lägger man ner mycket energi, får man mycket energi tillbaka, detta gäller såväl för stora event som för en mindre fest hemma, berättar Stefan från Brinc, för de intresserade åhörarna på MIX-föreningens allra första frukostmöte för året.
Kollegan Bea redogjorde för hur de jobbar inom företaget för att anordna lyckade event och möten för sina kunder. Hon illustrerade arbetet med att rita upp en ”kommunikations-tårta” på blädderblocket och förklara de olika stegen i arbetet.
- Det mänskliga mötet är socialast av alla sociala medier, det är det coolaste sättet att kommunicera på, fastställer Bea med ett stort leende.
Nästa frukostmöte för MIX äger rum fredagen den 22 februari och då är temat ”Hur inspirerar du dina lyssnare”, föreläsare är Heléne Hedqvist från Retorikstudion.