SHARP som har sin adress på Södra Skeppsbron 28 i Gävle, arbetar med produkter och tjänster inom kontorsmaskinbranschen, såsom Skrivare, Scanners, Skärmar, Projektorer och Frankeringsmaskiner. Genom att gå med i effect plus+ stärker vi den redan lokala förankring vi har i Gästrikland och Hälsingland.
– Genom att agera inom effect plus+ och dess medlemmar kommer kunna marknadsföra oss på ytterligare ett plan, genom riktade kampanjer till exempel (Det kommer ett Effect-erbjudande i effectmagasinet.se), säger Leif Hall VD på SHARP i Gävle.
Vi har funnits med i Gävle sedan 1981, vår idé är att närheten och därmed servicegraden alltid är hög. Ni är alltid välkomna in till oss för att se våra produkter, som alltid har enkelheten i focus.
– Alla som bokar in en visning av våra produkter innan 1 juli får en sommarpresent, och deltar dessutom i en tävling om att vinna en SHARP 40” Aquos Quattron TV, hälsar kollegan Fredrik Thorsén.

Gör så här skicka ett mail till: fredrik.thorsen@sharpcenter.se med dina kontaktuppgifter, så tar vi kontakt med dig om en lämplig tid för visning av våra produkter, när Ni kommer hit får Ni sommarpresenten och är med i utlottningen av TV:n. Enkelt, eller hur!

Välkomna till oss önskar Leif Hall med personal

– Fantastiskt kul med nya medlemmar som dessutom har sådan spetskompetens, hälsar effect plus+ verksamhetsansvarige Nalle Rydstrand.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se