Andreas kommer mestadels att jobba med originalarbeten och kommunikation.
– Under min praktik på Precis Reklam hoppas jag att kunna utveckla mina grafiska kunskaper och eventuellt omvända någon till att hålla på rätt hockeylag, säger Andreas med glimten i ögat.

– Trots Andreas sympatier för Leksands IF så tror vi mycket gott om honom, säger Joe Formgren, genuin brynäsare på Precis Reklam.

Andreas är en 31 år gammal dalmas som numera bor i Gävle. För närvarande studerar han grafisk design och kommunikation på Idévärlden i Bollnäs. När han inte studerar eller jobbar extra som trafiklärare så ägnar han sig gärna åt idrott i någon form. I slutet av februari ska Andreas åka öppet spår. Just nu gruvar han sig för de nio milen mellan Sälen och Mora då det inte finns någon snö att träna på hemma i Gävle.

Precis önskar Andreas varmt välkommen!

----------

Om Precis: Uppdraget är att vara våra kunders externa marknadsavdelning. Genom kvalitetssäkrad marknadskommunikation kan ni göra fler och bättre affärer och därigenom öka värdet på er verksamhet.

Vi har verktyg och metoder för strategisk och effektiv kommunikation inom reklam, webb, PR och media. Utveckla er verksamhet genom rådgivning, utbildning, produktion och service i samarbete med oss på Precis.

Tillsammans skräddarsyr vi er kommunikationsplan - snyggt blir det på köpet!

För mer information se: http://www.precisreklam.se
http://www.facebook.com/precisreklam