- Det har varit ett fantastiskt halvår sedan vi öppnade i höstas berättar Johnny. Responsen har med råge överträffat våra förväntnningar. Vi visste ju att vår granne (IKEA) är bäst på hårda paket så därför har vi satsat stenhårt på att bli bäst på stoppmöbler, dvs soffor och fåtöljer. Därför är det är mycket glädjande att konstarera att de nu motsvarar 60% av vår totala omsättning.

Satsningen på utemöbler sker på den nybyggda verandan i direkt anslutning till de övriga utställningslokalerna.

- I och med att det blivit så populärt och folk investerar både tid och pengar i sina uterum och terasser så har vi valt att satsa på ett brett och lite exklusivare sortiment av utemöbler, berättar Henrik. Det är kvalitetsmöbler i spännande design och nu arbetar man genomgående med funktionella material som står pall i många år.

- Trygga villkor, bra garantier och finansiering ingår naturligtvis i vårt erbjudande. Vi hjälper dig också med information och service kring montering och skötsel så att du får glädje av dina möbler i många år.
Hos oss hittar du ett kunnigt och passionerat gäng som gärna fördjupar sig i ditt soffprojekt eller hjälper dig att hitta en matta i kulören du letat efter så länge.
Med utgångspunkt i dina inredningsidéer plockar vi fram godbitarna som passar bäst i ditt hem. Välkommen att inspireras av vår utställning.

Varmt välkommen till ditt personliga möbelhus hälsar hela ligan på EM Valbo!

EM Valbo, Valbo Köpcentrum. Tel. 026-13 18 70
För mer information se: http://www.em.com