Eldklotet är mötesplatsen där företagare, entreprenörer och eldsjälar premieras och lyfts fram som hjältar för sina insatser. Eldklotet verkar för företagare som är verksamma inom Gävleborgs län, till fördel för såväl tillväxt som näringslivsutveckling. Det är ett företagsevenemang som vill manifestera och positionera Gävleborgs län som en kreativ och dynamisk plats för ett rikt och levande näringsliv.

Den 25 april 2009 på Läkerol Arena kommer årets företagargala att genomföras, galan som förra året var slutsåld. Utifrån föregående års utvärderingar har det tillkommit inslag som redan i år talar för en utveckling och förnyelse. Bland annat kommer aktiviteterna att spridas ut i
både foajén och inne på rinken. Därutöver kommer innehållet att komprimeras och intensifieras ytterligare. Dels genom att priskategorierna renodlas något, och dels att en större utställningsdel och mingelsektion kommer att finnas i foajén i kombination med olika intressanta programaktiviteter. Här kommer det finnas utrymme för att både skapa affärer och att utveckla de befintliga relationerna på ett avslappnat och trevligt sätt. På plats kommer även bland annat stjärnartisten tillika komikern Maria Möller att vara för att förmedla en härlig känsla av gala, glamour, glädje och gemenskap.

Något som även i år är en nyhet och som sker parallellt med genomförandet av företagargalan är utvecklingsarbetet med varumärket Eldklotet. Vilket handalar om att lyfta konceptet ytterligare och addera varumärket med ett flertal nya värden. Detta sker bland annat genom att redan under 2010 kunna presentera en såväl företagargala som olika former av aktiviteter och programinslag spritt fördelat runt om i länet. Arbetet går under namnet "Eldklotet-Gävleborgs näringslivsvecka" vars aktiviteter just nu sker i form av en allt mer intensiv mötesperiod där idén förankras och samtal förs med olika former av intressenter.

Med hjälp av strategiska mötesplatser och företagaraktiviteter i dess olika slag kan vi verka effektivare och snabbare för att levandegöra och bygga en konkurrenskraftigare region – Vi syns, vi hörs, vi engagerar och vi berör, vilket leder till ett attraktivare varumärke – regionens varumärke.

Bra möten laddar regionen med framtidstro!

För mer information: http://www.eldklotet.se