Idiot enligt Einstein
Ta reda på var du står idag, vilka förutsättningar just du har och bestäm sedan vart du vill genom att sätta upp tydliga mål som inspirerar dig till förändring. Einstein sa: ”Att göra som man alltid har gjort och tro att man ska få nya resultat är första tecknet på en idiot” – Var inte en idiot!, uppmanar Charlie, agera annorlunda så får du andra resultat än de du har nu. Allt är möjligt bara du börjar göra något, att du agerar på dina idéer

Ett hundratal personer i Sandviken och Gävle tog chansen att lyssna till Charlie när han hade sina seminarier här i slutet av maj. Han delar frikostigt med sig av sina egna resultat och ger exempel på utveckling hos människor han har mött som coach. De flesta känner sig laddade när de går ut genom dörren efter seminariet, och har massor av idéer till förändring – väldigt få gör någon verklighet av dessa.


Nu har alla chansen att delta i den utbildning under 10 tillfällen som Charlie kommer att handleda med start 17 augusti.

Kursen ger deltagarna personlig utveckling och ekonomisk läskunnighet, man får kunskap om hur man blir ekonomiskt fri, egna sanningar ifrågasätts och en ny spelplan skapas för var och en som kan leda till framgång under resten av livet. Här får man praktiskt lära sig att sätta SMARTA mål, att agera på sina nya insikter och att börja med nya vanor för att få annorlunda resultat direkt. Var inte en idiot – RING!

Kontakta AssistansPartner för mer information:
info@assistanspartenr.se eller 076-827 08 92