– Det är ett unikt tillfälle att träffa människor i samma situation och ett unikt tillfälle för nätverkande, säger Lars Eldh, vd för NyföretagarCentrum Gästrikland.

I år är arrangemanget större än någonsin och massor av experter och rådgivare från olika branscher finns på plats för att svara på frågor. – Behovet av information och kunskap om företagande är ju jättestort och då är det väldigt smart att under en kort tid samla de vassaste experterna på samma ställe, säger Lars Eldh.

Mässan vänder sig till nya samt etablerade företagare med utvecklingsplaner och väl på plats kan man bl.a. välja mellan 75 inspirerande seminarier med såväl Charlie Söderberg (Lyxfällan) som Laila Bagge Wahlgren (Idol) som föreläsare.
– Det är dessutom ett unikt tillfälle att träffa människor i samma situation och ett unikt tillfälle för nätverkande, säger Lars Eldh.

När det gäller regional representation kommer rådgivarna och ledningen från NyföretagarCentrum Gästrikland att delta på mässan under någon av dagarna.
– Det ska bli fantastiskt roligt att träffa nya företagare, nätverkskompisar och samarbetspartners från hela landet, säger Lars Eldh. Lars hoppas också på att kunna locka andra Gästrikar till handling.
– Våra klienter och sponsorer har fått varsin inbjudan och kan själva besöka mässan, säger han.

För mer information kontakta Lars Eldh, vd, NyföretagarCentrum Gästrikland
Tel: 026-10 11 50, 070-792 12 51
E-post: gastrikland@nyforetagarcentrum.se
http://www.nyforetagarcentrum.se/gastrikland

Läs mer om mässan på: http://www.egetforetag.se