Där kommer frågor som lyftes upp vid effects+kryssnings panel att diskuteras ytterligare samt effects roll i samspelet med övriga samhällsaktörer och hur vi tillsammans bäst kan lyfta vår region.

Dessutom bjuds det på en föreläsning av högsta internationella klass i form av Allan Miller från Skottland som genom sin föreläsning "How The best think for succeskommer" att ge inblick i vad som i en världsomspännande undersökning har visat sig vara de allra största problemet för tillväxt. Då får du ävenreda på de två enskilt största faktorerna som faktiskt skapar riktigt bra resultat och hur du kan göra för att på bästa sätt uppnå detta. Tillsammans med Daniel Antonsson från Ibizcon garanterar de både värdefull kunskap och många tankeställare.

Evenemanget är öppet för alla som vill lära sig mer, utveckla den egna verksamheten och därigenom vara medverka till att vi tillsammans kan få vår region att blomstra. Vill ni knyta nya kontakter, är nyfikna på effect plus+ eller redan är effect+medlemmar som vill återkoppla till alla nya bekantskaper från kryssningen så är ni varmt välkomna.

Som medlem i effect + ingår detta event i er medlemskap utan kostnad (ordinarie pris 599:-)
Extra biljetter kan köpas för 399:- p.p.

Onsdagen den 14 november 14.00-17.00
Templet, Muréngatan 14 i Gävle

Boka nu! Ange "effect+medlem" om ni är det.
effect plus+ Nalle 070- 51 05 050, nalle@effectplus.se
Ibizcon 026-222 25 50 alt: bokning@ibizcon.se