Syftet med föreläsningarna är att tillsammans fylla besökarna med en motiverande och inspirerande känsla som de kan omvandla i egna projekt och drömmar. Föreläsarna kommer bjuda på berättelser om hur man kan gå från dröm till verklighet genom att skapa en av världens mest erkända sportbil, hur man med rätt motivation och effektivitet kan gå hur långt som helst samt beröra vikten av att finna det man brinner för i livet oavsett ålder och tidigare yrke.

Den 15 maj kl.10.00 i Valhall (Aulan på Högskolan i Gävle).
Eventet är kostnadsfritt och under dagen bjuds det på lunch till alla som anmäler sig på hemsidan.

Anmälan sker på:
http://www.drivhuset.se/gavleborg

Inspirationsdagen schema:
10.00 - Niclas Mårdfelt
11.15 - Jesko von Koenigsegg
12.00 - Lunch
12.45 - Åsa Sandell
14.00 - Inspirationsdagen avslutas

Föreläsare under dagen:

Niclas Mårdfelt
Sveriges kanske främsta havsäventyrare och en expert på individers förändringsbenägenhet. Han har korsat Atlanten i roddbåt, startat flera företag och utbildar i hälsa samt organisation & HR. Niclas Mårdfelt är historien om en enastående personlighet som trots stora motgångar laddat om och kommit tillbaka med förnyad kraft.

Jesko von Koenigsegg
Startade 1994, tillsammans med sin son Christian, Koenigsegg Automotive AB och skapade Sveriges första supersportbil. Jesko är idag styrelseordförande i bolaget och föreläser om sin syn på entreprenörskap. Han berättar om deras otroliga resa som har sträckt sig över de senaste 15 åren och lett fram till att serieproducera en av världens snabbaste supersportbilar.

Åsa Sandell
När hon var 28 år började hon boxas. Efter fyra SM-guld och ett EM-guld inledde hon sin proffskarriär 37 år gammal. Sandell gick elva matcher som proffs, varav sex segrar (tre på teknisk knockout), två oavgjorda och tre förluster. Den 17 december 2005 gick Sandell en mycket uppmärksammad match mot Laila Ali, en match som hon förlorade på teknisk knockout efter fem ronder. Hon berättar om att hitta sig själv och sin passion.

Inspirationsdagen 2013 är en del i ett projekt som är medfinansierat av Region Gävleborg och Ljungbergsfonden.