Svenska Expoförbundet stod som arrangör där Taste Plus uppmärksammades för den över 2 000 kvm stora koncept och monterlösningen som de tagit fram på uppdrag av Sandvik Mining and Construction. Ett av de utlåtande som de fick var:

”God design, gestaltning och funktion”.

Jonas Johansson, som har designat den uppmärksammade och prisbelönta montern berättar:

”Detta är ett resultat av ett gott teamarbete, det känns som ett kvitto på att vi har gjort rätt genom att våga gå lite av vår egen väg i en annars relativt traditionell bransch, samtidigt som vi har haft vår uppdragsgivares förtroende att få göra detta”.

Kalle Deutsch, som startade upp Taste Plus vintern 2007/2008 tillsammans med Jonas och entreprenören Janne Sköld berättar:

”Det är få förunnat att få denna bekräftelse redan efter så kort tid som vi har funnits på en tuff konkurrensutsatt marknad. Vi fick vissa indikationer på att vi verkligen hade träffat rätt i samband med att montern först presenterades vid den internationella Minexpo i Las Vegas, kanske en av de allra viktigaste branschträffarna. Vi är ödmjuka inför framtiden samtidigt som det nu stärker oss och ger oss självförtroende för att arbeta vidare i vår riktlinje som vi har gjort under det senaste året”.