Du är hjälten. Utrustad med grundförutsättningar ger du dig ut på ditt uppdrag. Efter vägen dyker utmaningar upp. Fiender ska besegras, hemliga dörrar ska öppnas. Allt eftersom du klarar av detta växer dina krafter. Misslyckas du behöver du backa tillbaka och kanske ta en annan väg.

Nu är du tillräckligt stark för att strida mot den största demonen för att sedan nå målet. Det är precis som i det verkliga livet. Du har inga extraliv. Du har däremot möjlighet att öppna hemliga dörrar, hitta kraftfulla källor, som fyller dig med energi, att bekämpa dina demoner. Det gör ont att slåss. Du utsätts för hån och kritik och i ditt inre pågår ett kaos av förtvivlan och ifrågasättande av din självbild.

95% av alla entreprenörer misslyckas. Ingen rolig siffra att få i ansiktet, däremot en påminnelse om att det är ett jobb som måste göras. Det finns inga snabba pengar. En del väljer att byta spel, bara för att konstatera att det går ut på samma sak. Du måste ha ett mål. Det ska driva dig till dagliga prestationer för att nå målet. Företagare upplever att de är ensamma och drar ett stort lass med sin verksamhet i alla dess sysslor.

Som tur är finns det fler som är i samma sits. Utbyte av tips och erfarenheter är ett måste också för den sociala biten. Nätverk är ett populärt uttryck, om än lite slitet. Koppla ihop dig med andra, över nätet eller fysiska möten. Det finns inga nya utmaningar. Någon där ute har gått din väg tidigare och har svaret. En fördel att vara med i en community eller grupp är den globala kraften. Det går aldrig att förutspå de fantastiska möten som kan inträffa!

Facebook har en del grupper för egna entreprenörer och företagare. LinkedIn är ett affärsnätverk, där du kan leta kontakter. Det finns många forum som har bra innehåll. Gör din research och känn att det finns andra i entreprenör världen. Här är en sida att börja med: http://www.larsnyqvistlundin.se