– Vi på Deltab tror på nätverkande och efter infomötet om effect plus+ så kändes det självklart för oss att satsa på ett medlemskap, säger Nils Axner.
Vi erbjuder en helhetslösning med produkter och tjänster när det gäller profilkläder och presentreklam. Allt kundanpassas och ”skräddarsys” för att passa både små och stora företag eller organisationer, vilket stämmer väl in för att tillgodose behoven hos medlemmarna i effect plus+.

Deltab har funnits på marknaden sedan 1985 och hos oss får du som kund alltid hjälp med idéer och förslag. Vi har både erfarenhet och kunnande om hur man förmedlar ett budskap och stärker sitt varumärke. Med personlig service och vägledning lotsar vi dig i djungeln av profilkläder och presentreklam så att du får rätt effect av din investering.

Här kommer lite information om produkter och tjänster som vi erbjuder:
Baseline by Deltab -ett unikt eget varumärke som vi lagerför.
Deltab Design -specialdesignade produkter där vi hjälper dig att skapa en egen profil.
Deltab Select –vårt eget gåvokort där du som kund bestämmer värdet.
Profilkläder & Presentreklam -utvalda varumärken och testade produkter ifrån våra avtalsleverantörer.
Förädling -tryck och brodyrproduktion under eget tak.
Trading -kvalitetssäkrad produktion av kampanj- och action marketing produkter mm. till mycket konkurrenskraftiga priser via vårt kontor i Hong-Kong.
Webshopar -kundanpassade webbutiker för optimering av tillgänglighet, sortiment och logistik. Deltab sköter lagring, plock, pack och distribution.

Deltab är medlem i branschens största fristående inköpskedja Gosh Promotion och vi är även medlemmar i SBPR, Svensk Branschförening för Profil och Reklamartiklar.

Läs mer om oss på: http://www.deltab.se

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Där kan du marknadsföra egna aktiviteter, rabatter, events och specialerbjudanden - direkt ut till medlemmarna.
Informationen som publiceras där kommer även ut på veckobrevet. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se