På Företagsbladets redaktionen är man laddade för att göra säsongen första nummer av Företagsbladet och ser fram emot egg gott samarbete under hösten med både befintliga men även nya kunder som vill medverka i regionens effektivaste kanal till allaföretag och företagare i hela Gästrikland men även kontor i södra Hälsingland och norduppland..

– Till det här numret kommer vi att göra särskilda teman i form av Tjänstebilar och Ny teknik på jobbet, berättar Joe Formgren,ansvarig utgivare. Det är aktuella ämnen där vi vill ha in både tips och råd från både läsare och de aktörer som är verksamma inom dessa branscher.

I Företagsbladet finner läsarna naturligtvis även de ordinarie avdelningarna Mat, Nöje & Konferens, Reklam & Media, Allt för kontoret samt Verkstad & Industri liksom Motor. Tillsammans med regionala profiler, företagsnyheter och andra starka varumärken inom de flesta branscher, som har regionens företagare som målgrupp, erhåller man som annonsör således både högt uppmärksamhetsvärde och lång livslängd på sina budskap när man medverkar.

Septembernumret utkommer den 10 september och manustopp är den 23 augusti. Kontakta din Gestrike Media-representant så snart som möjligt för att säkra er septemberkampanj liksom att lägga upp en plan för bearbetningen av regionens företag under hösten.


Företagsbladet utges av Gestrike Media AB
Ansvarig utgivar e: Joe Formgren, 070-679 79 00
Muréngatan 14 • 802 50 Gävle • Tel. 026-126 126
http://www.foretagsbladet.seinfo@foretagsbladet.se
http://www.facebook.com/foretagsbladet