Årets Firmafest, den tredje i ordningen, kommer att äga rum fredagen den 28 oktober på Parken i Gävle. Redan 18.00 slår vi upp portarna för mingel, minimässa och fördrink. Från tidigare år har vi märkt att gästerna tyckte att just minglet gav bra möjligheter att knyta nya kontakter under lättsamma former.

- En av de roligaste mini mässor som vi har ställt ut på. Vi fick möjligheten att visa upp pole dance som träningsform samt underhållning i sitt rätta jag för gästerna samt att några tappra själar vågade sig på att ta sig en snurr runt stolpen. En superb middagsbuffé , fina priser som lottades ut under middagen och vi fick även möjligheten att knyta många nya och spännande kontakter med andra företagare under kvällens gång. En annorlunda och rolig mässa där jobb blandades med fest och dessutom grym underhållning, kunde inte ha blivit bättre! säger en mycket nöjd Sofia Persson , Pole and Fitness Studio.

Ett företag som redan anmält sig till årets fest och alltid är öppen för att knyta nya kontakter är Direct Finansiella Tjänster och Försäkringar.

- Det är en bra möjlighet att träffa andra företag och ha kul samtidigt, försäkrar Stefan Ehn på Direct Finansiella Tjänster och Försäkringar.


Efter minglet är det dags att sätta sig till bords och njuta av kvällens grillbuffé. Under middagen står Gävlegruppen One Ball Band för underhållningen.

- Det kan vara bra för oss att synas och höras i ett sånt här sammanhang. Gävles företag har ju firmafester och på dem kanske de önskar mer än att bara fotostat-kopiera sin bakdel och stuffa till en gammal Mr Music-kassett från -92. Vårt mål för kvällen är att få mungipor att mötas på den plats på huvudet där fontanellen en gång var belägen, säger Mats Westlund med ett brett leende.

Kvällen avslutas med dans till allas vår DJ; Budda. Blandad musik som passar både de yngre och de lite äldre utlovas.

Firmafesten har i år valt att strunta i traditionell hemsida och istället satsa på sociala medier. Vi har tillsammans med vår partner ArcMage AB utvecklat en facebooksida där vi har all information och dessutom möjlighet för företagen att anmäla sig, direkt på sidan.

Väl mött på Parken i slutet av oktober!