- Det är mycket kul att utöka det stora sommarnumret till den här enorma upplagan, hälsar Joe Formgren, utgivare av Gestrike Magasinet. Att nu kunna erbjuda Norduppland är helrätt i och med att mätningar visar att efter nya E4-sträckningen från Uppsala så åker betydligt flera än tidigare från till exempel Tierp, Marma och Söderfors till Gävleregionen för att handla än tidigare.

Gestrike Magasinet är med sina 54.000 exemplar redan en av Sveriges absolut största gratistidningar och med den här extra stora upplagan är det här en helt unik möjlighet att nå 200.000 invånare i en och samma kampanj. Förutom att magasinet delas ut till alla hushåll och kontor i kommunerna så distribueras den även till sommarstugeområdena och turistbyråerna i utgivningsområdet så det är också ett gyllene tillfälle att nå både sommarboende och gästar i regionen.

- Vi gör alltid vårt yttersta för att erbjuda maximal kvalitet och utdelning för varje satsad reklamkrona, hälsar Joe. Dessutom har vi ett par spännande nyheter inför hösten som vi kommer att berätta mer om inom kort.


För mer information om annonsering i Gestrike Magasinet se:
http://www.gestrikemagasinet.se/pages/view/annonsera-i-gestrike-magasinet